Het softwarebedrijf Decos uit Noordwijk werkt aan de wereld van morgen. Daarom dragen hun oplossingen niet alleen bij aan efficiënter werken, maar ook aan duurzamer leven.

Al meer dan 30 jaar werken zij aan digitalisering. Met slimme technologie maken zij werk leuker en efficiënter. Decos levert haar producten aan overheden: mn. gemeentes maken gebruik van tools als: JOIN, Fixi en Leerlingen vervoer.

Aan dit pallet wordt met ingang van eind 2018 ook de EvenementAssistent toegevoegd, door de overname van het bedrijf Impactive.  Hiermee biedt Decos de mogelijkheid aan evenementenmakers en overheden om op een gestructureerde en slimme manier met elkaar te werken aan de organisatie van een evenement.

Wij zijn erg blij met deze stap en hopen dat door deze overname de landelijke uitrol van de EvenementAssistent daadwerkelijk een vlucht zal nemen.